16 de febrer, 2015

PREMI PER L'EQUIP DE ROBÒTICA DE L'INSTITUT.

L’equip Niktobot    (Laia Utset, Aidà Sánchez, Esteve Alonso, Roc Nieto, Bruno Petra, Pau Serra, Pau Rosquelles, Marc Salas i Àlex Reverter) de l’institut ha participat el matí del dissabte 14 de febrer a la fase classificatòria de Barcelona del torneig mundial de robòtica educativa “FIRST LEGO League”, guanyant el premi   a la recerca i a la investigació!!!!Moltes felicitats a tots, i a les seves professores la Sílvia i l'Elisa per aquest èxit, i ha seguir treballant i aprenent.La FLL és una competició escolar, d’àmbit estatal, amb la robòtica, el projecte científic i els valors del Treball en equip, l’Esportivitat, la Creativitat i la Innovació, com a protagonistes en una “competició”.
Els membres dels equips FLL han de superar una sèrie de proves fent servir robots de fabricació pròpia elaborats amb peces de ‘Lego’. El concurs s’organitza  en diferents fases, a l’estil  d’un campionat territorial que posteriorment conclou en una darrera fase estatal.
Quin és el futur de l’educació? Els equips FIRST LEGO League hi trobaran les respostes!
Amb el repte del 2014 FLL WORLD CLASS, més de 230.000 nens, nenes i joves  d’entre  10 i 16 anys de més de 70 països redissenyaran  com adquirim coneixements i habilitats en el  segle XXI.  Els equips ensenyaran als adults què necessiten  aprendre i de quina manera volen aprendre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per visitar-nos